HuninkDorgelo

HuninkDorgelo

Ons bedrijf in de huidige vorm is in 2007 ontstaan uit een fusie tussen Hunink & Holtrigter Assurantieadviseurs en Dorgelo Verzekeringen. Maar als financiële onderneming bestaan we ruimschoots honderd jaar. Uiteraard nemen we een schat aan kennis en ervaring mee.

Ondanks die fraaie geschiedenis gaan we bij HuninkDorgelo graag met de tijd mee. Sterker, we kijken voortdurend vooruit. Daarom zijn we ook volledig uitgerust om u op elk moment digitaal bij te staan. Dat laatste is voor u erg gemakkelijk als het gaat om online schademeldingen opgeven, offertes aanvragen of om verschillende mutaties door te voeren. Kortom, uw digitale dossier is bij ons altijd in verantwoorde handen.

Het eigentijdse en frisse karakter van HuninkDorgelo valt direct in het oog. Hier werken hoogopgeleide financiële medewerkers met plezier aan hun vak. Dat betekent een no-nonsense-aanpak die uw vraag, wens of eis beantwoordt in heldere realistische mogelijkheden. Altijd adviesgericht.

Onze bewezen aanpak bewijst zich in een officiële FFP-certificering voor professionele financiële planners. Meer hierover vindt u op www.ffp.nl.

Bij HuninkDorgelo zien we graag dat het u goed gaat. Dagelijks adviseren wij namelijk mensen op financieel gebied. Mensen met vragen over hun pensioen, hypotheek, schadeverzekering of over hun bedrijf. Zij willen dat het hen goed gaat. Ook uw welzijn willen wij graag verhogen. En dan maakt het niet uit of u als particulier of als ondernemer een beroep op ons doet. En of het om een eenmalig advies gaat of dat u een grondige analyse verlangt.

Wij hebben niet alleen plezier in wat we doen, we zijn er ook goed in. Zonder overdrijving mogen we HuninkDorgelo de grootste financieel adviseur van de regio Midden-Nederland noemen.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor HuninkDorgelo

  • Alleen op afspraak
  • Afsluiten verzekering
  • Afwikkeling schade
  • Assurantieadvies / verzekeringsadvies
  • Opzeggen verzekering
  • Verzekeren via tussenpersoon (intermediairverzekeraar)
  • Wijzigen verzekering

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verzekeringsmaat.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

HuninkDorgelo
Jachtlaan 278
7312GT Apeldoorn

+31 (0)55 5222000

Deel deze pagina

HuninkDorgelo img