Driekleur verzekeringenGesloten op dinsdag

Toon openingstijden

verzekeringsbedrijven - Driekleur verzekeringen - kaartoverzicht

Driekleur verzekeringen

Driekleur verzekeringen is ontstaan door het samenvoegen van verschillende onafhankelijke regionale assurantiekantoren in Zeeland. Hiermee gaat de oorsprong terug tot in de jaren veertig van de vorige eeuw. Sinds 2013 draagt de organisatie ook haar diensten uit in West Brabant waarmee een bereik van inmiddels vijf vestigingen te Goes, Middelburg, Terneuzen, Zierikzee en Bergen op Zoom is gerealiseerd.

Driekleur verzekeringen adviseert haar klanten op het gebied van financiële dienstverlening en bemiddelt in de adviezen die daaruit voortvloeien. Dit kan zijn op het gebied van Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen, Pensioenen, Hypotheken en aanverwante financiële producten voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Een groot aantal verzekeringen brengt Driekleur onder in haar eigen volmachtbedrijf met volmachten van de gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen Nationale Nederlanden, ARAG, De Zeeuwse, a.s.r., Delta Lloyd, Europeesche, Monuta en Aegon. Door met volmachten te werken is Driekleur in staat om op de Zeeuwse en West Brabantse markt toegesneden producten aan te bieden en zelf schades snel en effectief af te handelen. Met de omvang van circa zestig medewerkers is het mogelijk dicht bij huis haar specialistische kennis aan haar klanten te bieden. Driekleur heeft hiermee inmiddels de top zestig bereikt van de grootste intermediairbedrijven die ons land rijk is.

Voor onze particuliere klanten biedt Driekleur verzekeringen op maat toegesneden pakketten van verzekeringen, tegen uitstekende voorwaarden en interessante tarieven. Voor de zakelijke klanten geldt dit uiteraard ook en daarbij heeft zij op Leven en Pensioengebied de hoogst gekwalificeerde specialistische kennis in eigen huis.

Ook op het gebied van employee benefits zijn er speciale op de Zeeuwse en West Brabantse ondernemer afgestemde pakketten, zoals ons VerzuimZorgPakket op het gebied van verzuimbegeleiding. Driekleur verzekeringen besteedt veel aandacht aan het verbeteren van de kwaliteit van haar dienstverlening o.a. door te voldoen aan alle wettelijke regelingen die voor het assurantiebemiddelingsbedrijf van toepassing zijn (vergunning van de AFM, verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering etc.).

Expertises

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Driekleur verzekeringen

 • Gratis advies
 • Gratis offerte
 • Afsluiten verzekering
 • Afwikkeling schade
 • Assurantieadvies / verzekeringsadvies
 • Opzeggen verzekering
 • Risicoanalyse
 • Verzekeren via tussenpersoon (intermediairverzekeraar)
 • Wijzigen verzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Uitvaartverzekering

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 27 may om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdagGesloten
woensdagGesloten
donderdagGesloten
vrijdagGesloten
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verzekeringsmaat.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Driekleur verzekeringen
Dahliastraat 94
4613DP Bergen op Zoom

+31 (0)164 238748

Deel deze pagina

Driekleur+verzekeringen img