Assurantie-Adviseurs En Makelaars Albers

Assurantie-Adviseurs En Makelaars Albers

Al meer dan 40 jaar is Albers makelaars actief in ’t Gooi en sinds enkele jaren ook in Amsterdam. Wij hebben een jong team van deskundigen, zijn lid van de NVM en aangesloten bij RMT. Onze werkzaamheden betreffen aan- en verkoop, aan- en verhuur en taxatie van woningen en bedrijven.

Wij werken op basis van “no cure no pay” en de Algemene Voorwaarden NVM 2006 zijn van toepassing.

In samenwerking met Albers assurantie-adviseurs kan een concurrerend pakket woon- en/of bedrijfsverzekeringen worden aangeboden. Onze afdeling hypotheken kan u bovendien een passende financiering offreren. Kortom: alle deskundigheid onder één dak!
Lees op twitter
vr, 24 Feb 2012 9:36
Autoverzekering 11% duurder - Geld en Recht: http://t.co/v6FaWEqe via @AddThis
Lees op twitter
do, 16 Feb 2012 8:34
Meeste klanten kennen beloning hypotheekadviseur niet • AssurantieMagazine: http://t.co/Rj5jCzgw via @AddThis
Lees op twitter
za, 28 Jan 2012 16:13
Hypotheeklast schiet omhoog http://t.co/B1Gjinfo
Aankoop van uw droomhuis

Albers makelaars kent de regio én de lokale markt! Dat geldt voor uw particuliere woning maar ook als u een zakelijk pand zoekt. Aan de hand van uw wensen en financieringsmogelijkheden selecteren wij voor u dagelijks het actuele aanbod voor ’t Gooi en Amsterdam. Bij interesse voor een pand kunt u een objectieve en zakelijke evaluatie verwachten van courantheid, locatie en technische en bouwkundige staat van het pand. Bovendien wordt gekeken naar de juridische aspecten. Tijdens het aankoopproces staan wij u met raad en daad terzijde over eventuele voorbehouden en bijzondere bepalingen en voeren wij professionele onderhandelingen over de prijs.
Maak van uw vraagprijs geen prijsvraag

Een goede opbrengst wordt in belangrijke mate bepaald door “de markt”. Een gefundeerd verkoopadvies en de nodige praktische feeling zijn van het grootste belang bij het bepalen van de vraagprijs en de ondersteunende verkoopmiddelen. Bij ons plan van aanpak wordt u bovendien tot in detail begeleid voor, tijdens én na de verkoop.
Wat is mijn pand waard?

Een pand kent vele waarden. Het doel van de taxatie bepaalt ondermeer het waardebegrip en dus de waarde. De bekendste is ongetwijfeld de verkoopwaarde die voor een koper, verkoper of geldverstrekker van belang is bij het nemen van een aan- of verkoopbeslissing. Maar ook voor de belastingaangifte (successie), arbitrage of de opstalverzekering, heeft u een taxatie nodig. Om de juiste waarde te bepalen, spelen uiteenlopende factoren een rol. Onz

Services

  • Gratis offerte
  • Alleen op afspraak
  • Taxatie

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verzekeringsmaat.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Assurantie-Adviseurs En Makelaars Albers
Prins Hendriklaan 10
1404AT Bussum

+31 (0)35 6945142

Links

Website

Deel deze pagina

Assurantie-Adviseurs+En+Makelaars+Albers img