TVM verzekeringen

TVM verzekeringen

TVM verzekeringen is een gespecialiseerde Europese logistieke en mobiliteitsverzekeraar met toonaangevende producten en diensten. Opgericht door en voor ondernemers, weet TVM als geen ander wat de transportsector 'beweegt'. Naast vestigingen in Nederland en België heeft TVM ook samenwerkingsverbanden door heel Europa.

TVM verzekeringen levert de vervoerssector een totaal verzekeringspakket. Naast specifieke transportverzekeringen biedt TVM de ondernemer en de beroepschauffeur verzekeringen op financieel, sociaal en persoonlijk gebied. Via onze internationaal werkende dochterbedrijven kunnen wij u ook buiten onze landsgrenzen van dienst zijn.

Of u nu ondernemer bent of chauffeur, TVM verzekeringen heeft voor u altijd de juiste verzekering.

Uw materieel en de ladingen die uw mensen vervoeren lopen dagelijks risico's.
De ingewikkelde transportwereld vraagt om een specialist die alle ins en outs kent van goederenvervoer over de weg. TVM heeft inzicht in en oplossingen voor de risico’s die uw materieel en lading lopen. Onze transportverzekeringen sluiten daar perfect op aan.

In de concurrerende transportsector loopt ook uw bedrijf risico’s. Als ondernemer kent u de gevolgen van schade voor uw bedrijf en zoekt u complete verzekeringen met de best mogelijke dekking. Daarom heeft TVM een aantal producten die uw bedrijfsrisico zoveel mogelijk beperken. Zo kunt u doen waar u het beste in bent: ondernemen in de transportwereld.

Voor iedereen die in de transportwereld werkt, heeft TVM een passend assortiment van verzekeringen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verzekeringsmaat.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

TVM verzekeringen
van Limburg Stirumstraat 250
7901AW Hoogeveen

+31 (0)528 292999

Links

Website

Deel deze pagina

TVM+verzekeringen img