Assurantie Groep Horst

Assurantie Groep Horst

Assurantie Groep Horst is op 1 januari 2006 ontstaan door een fusie tussen de kantoren Janssen en van Neerven Assurantiën en Martens Assurantiën. Door deze fusie kunnen we u nu nog beter van dienst zijn. Het kantoor staat voor: betrouwbaarheid, deskundigheid en bereikbaarheid.
De directie van Assurantie Groep Horst bestaat uit de heren Fred van Neerven en Bart Martens. Martens Assurantiën werd in 1938 opgericht door de grootvader van Bart Martens, hij is de derde generatie die werkzaam is in het assurantiebedrijf. Ook Janssen en van Neerven Assurantiën is van oorsprong een familiebedrijf, in 1971 opgericht als Assurantiekantoor M.J.M. Janssen. In 1996, met de komst van Fred van Neerven, werd de naam veranderd in Janssen en van Neerven Assurantiën.

In de periode 2009 t/m 2010 hebben wij twee assurantie kantoren uit Horst geïntegreerd in Assurantie Groep Horst. Door deze krachten bundeling is de continuïteit van ons kantoor gewaarborgd.
Het betreft het kantoor Baeten Assurantiën en Jan Janssen Assurantiën. Tevens zijn we eind 2008 verhuisd van de Julianastraat naar een ruim kantoorpand aan de Energiestraat 2a op industrieterrein Hoogveld in Horst (voor Lumar).
Assurantie Groep Horst heeft veel meer specialisatie dan alleen maar adviezen op het verzekeringsgebied. De afgelopen jaren hebben wij niet stilgezeten. Wij hebben enorm geïnvesteerd in het uitdiepen van het kennisniveau van ons kantoor.
Wij noemen een aantal voorbeelden:
• hypotheek advies • sparen en beleggen • pensioen en beleggen • fiscale ondersteuning • en uiteraard alles over het verzekeringspakket.
Wij zijn lid van Adfiz, een belangenorganisatie voor tussenpersonen die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van hun lidmaatschap. Middels verplichte permanente educatie wordt het kennisniveau op een hoog peil gehouden. Daarnaast voldoet ons kantoor aan het keurmerk Erkend Hypotheekadviseur. Wij hebben kosten noch moeite gespaard om er voor te zorgen dat ons assurantiekantoor een kwaliteitskantoor is geworden. Een kantoor waar u terecht kunt voor een goed advies. De veranderingen van ons sociaal stelsel en de belastingwetgeving volgens elkaar in snel tempo op. Het team van Assurantie Groep Horst staat met al haar deskundigheid klaar om u te helpen en te adviseren.

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Assurantie Groep Horst

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Afsluiten verzekering
  • Afwikkeling schade
  • Assurantieadvies / verzekeringsadvies
  • Opzeggen verzekering
  • Risicoanalyse
  • Wijzigen verzekering

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Vanaf 2011 heb ik mijn verzekering bij Summa lopen,IK rijd al auto vanaf 1982 . Heb nooit schade gemaakt of gekregen.Ik krijg mijn nieuwe polis en raad eens:Ik moet meer betalen met meer schadevrije
jaren.Wat klopt er niet bij Summa!!!Er wordt in de brief geformuleerd dat ik 4!!schadevrije jaren heb gereden, terwijl dit toch echt meer is.Namelijk vanaf 2011. dit zijn toch 8 jaren.Rekenen kan ik wel een beetje.REGEL DIT!!!!

MVG.

JH Jansema
Bolderik 46
5803 BR Venray
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verzekeringsmaat.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Assurantie Groep Horst
Energiestraat 2/A
5961PT Horst

+31 (0)77 3983010

Links

Website

Deel deze pagina

Assurantie+Groep+Horst img