Groenoord Assurantiekantoor

Groenoord Assurantiekantoor

Het juiste adres voor uw verzekeringen, hypotheken en uw financiele planning. Groenoord is een eenmansbedrijf waarbij Jos Koets (erkend hypotheekadviseur) vooral gespecialiseerd is op het gebied van hypotheken. Betreffende hypotheken schrijf ik al vanaf 2003 iedere week een column op de IEX site. Hierbij probeer ik de lezers vooral te attenderen waar zij op moeten letten als zij een hypotheek gaan afsluiten. Openheid en eerlijkheid met betrekking tot de kosten, provisie en voor- en nadelen van een hypotheekvorm staan op nummer 1 in mijn advies. Op de website HomeFinance.nl kunt u blogs van mij lezen over alle financiele zaken op hypotheekgebied.

Algemeen
Veel mensen kopen een huis en geven hiervoor een paar ton aan euro's uit. Het is daarom verstandig om vooraf uw huiswerk goed te doen. Hierbij gaat het niet alleen om de maandlasten van uw hypotheek maar ook welke hypotheekvorm het beste bij u past. Bovendien krijgt u te maken met de kleine lettertjes. Deze zijn zeer belangrijk want deze bepalen uw flexibiliteit van uw hypotheek. Een goedkope hypotheek kan later wel eens een dure hypotheek worden. Voorkom daarom een drama?

Voor mensen die al een hypotheek hebben, is het verstandig deze eens goed te laten bekijken. Voldoet de hypotheek nog aan uw wensen? Is de overlijdensdekking nog voldoende en is de einduitkering hoog genoeg om later uw hypotheek als u geen renteaftrek meer heeft te kunnen betalen. Op het ogenblik worden de pensioenen steeds meer gekort, waardoor deze minder worden. Het is verstandig hier rekening mee te houden zodat u later niet in financiele problemen komt. Een korte check van uw huidige hypotheek is mogelijk voor 200 euro. U bent dan weer op de hoogte van uw huidige situatie. Voor deze check ontvangt u van mij een korte lijst van benodigdheden die u moet verzamelen voor het gesprek.

Weekend
Als extra service is het mogelijk om een vrijblijvende afspraak te maken in het weekend. Dit kan op zaterdag maar ook op zondag.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verzekeringsmaat.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Groenoord Assurantiekantoor
Carry Pothuiskade 56
3137ZB Vlaardingen

+31 (0)10 4747647

Deel deze pagina

Groenoord+Assurantiekantoor img